Gražų ir stilingą nešulį visada malonu nešti. Rankinė - nėra tiesiog paprastas aksesuaras. Jis kartais gali pasakyti apie savininkę daug daugiau nei makiažas ar šukuosena. Ir todėl tokį aksesuarą reikėtų rinktis atsakingai ir rimtai. Moteriška rankinė - vienas iš pagrindinių stiliaus elementų . Reikėtų, kad šis aksesuaras garmoningai papildytų ir atgaivintų jūsų stilių.
Šiandien aš siūlau Jums 2016-2017 m. rudens - žiemos rankinių mados apžvalgą.
Žiūrint į rudens-žiemos sezono rankinės galima daryti išvadą, kad bus madinga ir klasika ir kreatyvas. O tai reiškia, kad rankinių turi būti kaip minimum dvi. Pagrindinė rudens-žiemos sezono tendencija bus klasikiniai modeliai, kas labai patiks konservatyvumą mėgstančioms moterims. Pagrindinis dėmesys skirtas verslo stiliui, tad rankinės turi standžią formą, aiškias linijas ir skoningą išvaizdą.


Viena iš svarbiausių 2016/2017 m. rudens-žiemos sezono tendencijų yra sugrįžimas prie aksesuarų iš kailio arba bent jau su kailio akcentais. Visiškai naujoviškais tokius aksesuarus pavadinti negalima, bet vistiek siūlyčiau būtinai įsigyti rankinę su kailiukų. Moterišką kuprinę dizaineriai siūlo nešioti rankoje, madingos bus egzotiškos odos tekstūros. Italijos mados namai siūlo rankinę vadint papuošalu ir puošti ją įvairiais papuošalais, pakabukais... Madingos rudens-žiemos rankinės nepaliks abėjingų. Spalvų gama yra visiškai suderinta su šaltuoju sezonu, kaip ir medžiagos, iš kurių pagamintos rankinės. Stilingos rankinės yra apšiltintos, erdvios, elegantiškos ir moteriškos.

Štai tokį didžiulį madingų rankinių pasirinkimą rudens-žiemos sezone siūlo mums dizaineriai. Mados sekėjoms reikės padaryti gana atsakingą žingsnį - išsirinkti savo vienintelę. Nors ar ji turėtų būti vienintelė? Spręsti Jums !
Madingos spalvos
Kokios gi spalvos puikiai papildys moteriškas rankines rudens-žiemos sezone?
"Aurora Red" spalva. Šį atspalvį sunkiai galima būtų pavadinti klasikine raudona spalva, kiekviena moteris turi savo matymą apie šią spalvą, kuri asocijuojasi su šiluma, turi lengvos terakotos, sodrumo ir yra vidutinio šviesumo.
"Warm Taupe" spalva. Taupe atspalvis nepraranda aktualumo jau kelis sezonus. "Taupe" išvertus reiškia "pilkai ruda", bet neteisinga būtų vadinti ją nuobodžia ar liūdna. Ji panaši į kavos, grietinėlės ir šokolado mišinį. Ši madinga rankinių spalva geriausiai atrodo kartu su zomšu ir lygia oda.
"Dusty Cedar" spalva. Ši spalva yra būdinga kedro medienai. Jo spalva yra tamsi su šviesiai rausvomis natomis, rudens-žiemos sezone bus viena iš aktualiausių.
"Lush Meadow" spalva. Ši atspalvį dizaineriai dažnai vadina "sodri pieva." Bet jeigu žaliai žolei yra būdinga šviesiesnė ir ryškiesnė spalva , tai spalvai Lush Meadow - turtingas žalio smaragdo atspalvis.
"Potter’s Clay" spalva. Išvertus - molio spalva , idealiai tinka šaltoms rudens ir žiemos dienoms. Degto molio spalva, kartu su šiltomis auksinio rudens spalvomis būtinai taps favorite jūsū garderobe.
"Bodacious" spalva. Dizaineriams ši spalva sukėlė tikrą susižavėjimą, ką jie ir parodė mados savaitėse. Jos atspalvis primena pavasarinę alyva, kuri simbolizuoja gamtos pabudimą. Todėl šios spalvos rankinės praskaidrins jums šaltas ir pilkas rudens dienas.